Ervaringen van Patienten

AdherentieVaricesDermalink
Uit analyse van het patiëntenbestand volgt dat Dermalink landelijk als expertise centrum erkenning krijgt. Dit wordt geïllustreerd door de grote spreiding van onze patiënten die uit het hele land komen.

Het adherente gebied beslaat van noord naar zuid de gemeenten Leeuwarden tot Venlo en van west naar oost Nederland de gemeenten Den Haag tot Almelo. Op de landkaart is de herkomst van patiënten van alle zorgverzekeraars tezamen opgenomen die werden verwezen en behandeld voor spataderen.

Patiëntervaringen

Binnen Dermalink zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Uw menig is hierin van groot belang voor ons. Voor het uitvragen van uw ervaringen maken wij gebruik van patientervaringlijsten. De resultaten van het onderzoek zijn in te zien. U kunt ernaar vragen vij de assistente of door een email te sturen naar Leontien.blokland@ceulenhuidkliniek.nl.

Daarnaast kunt u uw ervaringen over Dermalink delen op Zorgkaart Nederland. U helpt ons hiermee onze zorg te verbeteren.

Enkele uitspraken van patiënten

“De arts en medewerkers waren zeer klantvriendelijk en de behandeling uitstekend, voor zover ik dat als leek kan beoordelen.”

“Goed geholpen. En na 4 jaar klachtenvrij!”

“Prima behandeling/ervaring”

“Vakkundig, men probeert je gerust te stellen, alles uitleggen, kortom fijn en vakkundig geholpen daar!”

“Al jaren last van spataders. Verschillende keren behandeld. Uiteindelijk terecht gekomen bij Dermalink. Goede ontvangst, informatie, behandelplan. Uiteindelijk met een zeer goed resultaat.”

“Vriendelijke benadering, rustgevend. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Iedereen deed zijn best om je thuis te voelen. Schoon en rustige omgeving. Je werd als een persoon gezien en niet als een nummer. In één woord geweldig”

“Goede voor-, nazorg en behandeling.”

“Zeer goede ontvangst snelle behandeling goede uitleg, goede nazorg. geweldig”

“Geweldig geholpen met mijn spataders. Mijn benen voelen en zien er weer uit als nieuw. Dr. Ceulen weet waar hij over praat en dit is ook echt te zien in het eindresultaat. Ik raad daarom iedereen deze kliniek aan.”

“Na jaren in het ziekenhuis behandeld te zijn voor mijn spataders en van alles geprobeerd; strippen, wegspuiten, steunkousen dragen, kwamen de spataderen steeds weer terug. Volgens het ziekenhuis konden mijn spataderen niet weg gelaserd worden. Ik las een artikel over Dermalink. Gelijk een afspraak gemaakt. Mijn spataderen konden hier wel weg gelaserd worden. Dit is in mei gebeurd en de spataderen zijn inderdaad weg. Ik ben er heel blij mee. Eindelijk van de jeuk en zware benen af en geen steunkousen meer dragen.”

“Zeer schone kliniek met zeer vriendelijke, maar vooral deskundig personeel. Ze boden een goede luisterend oor voor mijn probleem (overmatig zweten), wat ik als zeer prettig ervaren heb. Ook bij de behandelingen namen zij de tijd om de behandeling te bespreken en kwamen zij zo nu en dan even controleren of de behandeling goed ging.”

“Ik heb weer nieuwe benen. Fijne kliniek. Goede uitleg. Allemaal zeer vriendelijk en verstaan hun vak.”

“Zeer vriendelijke en duidelijke informatieve medewerkers aan de telefoon, meedenkend. Flexibel in afspraken ruimte, goede ontvangst, duidelijke uitleg en informatie verstrekking van de arts, ik kwam hier voor een flebectomie. De ingreep is keurig en rustig uitgevoerd, arts stelde gerust tijdens ingreep, goede nazorg. Nacontrole duidelijk uitgelegd hoe resultaat was geworden. Alles zeer naar tevredenheid!”

“Deskundige, adequate en effectieve behandeling”

“Iedereen was heel vriendelijk en ik werd heel goed geholpen. Daarbij werd alles nauwkeurig uitgelegd. Kortom; ik ga deze praktijk bij iedereen aanbevelen!”

“Professionele behandeling waar je als leek iets aan hebt. Men is op tijd en komt afspraken na. De arts is een rustige en duidelijke behandelaar en wind er geen doekjes om. Je weet waar je aan toe bent en dat de behandeling enige tijd in beslag neemt, máár dat je van je probleem/ziekte af komt als je je aan hun adviezen houd.”

“Zeer goede ervaring bij het laseren van mijn spataderen. Vriendelijk geholpen, goede uitleg, fijne sfeer in wachtkamer.”

“Fijne zorginstelling.Geen maanden wachten. Vriendelijk personeel.”

“Rustig en deskundig.”

“Perfecte behandeling, goede informatie. Uitstekend resultaat.”

“Op positieve aanbeveling gegaan. Dat klopt. Geweldig geholpen, zeer snel en correct. Met goed resultaat.”

“Zeer snel en prettig geholpen. Geven veel uitleg. Artsen komen rustig over. Geven een goed gevoel. Klacht goed verholpen.”

“Na mijn telefoontje kon ik de volgende morgen direct terecht voor een afspraak. Zo fijn als je in spanning zit dat je direct wordt geholpen en er naar je wordt geluisterd. Dr. der Kinderen was direct eerlijk en open over zijn verdenking, diezelfde morgen is de verdachte moedervlek ruim verwijderd. Groot voordeel hiervan vond ik dat als het weefsel niet goed zou blijken te zijn, alles direct weg is en je niet nog een keer geopereerd hoeft te worden. Tussendoor mocht ik terugkomen om het verband te wisselen door een zeer vriendelijke en bekwame assistente. En dan na 2 weken de uitslag. Dr. der Kinderen vertelde die direct en duidelijk. Een onrustige moedervlek, niet goed, maar gelukkig nog maar 0,2mm dik dus in een zeer vroeg stadium. En het weefsel eromheen was al ruim verwijderd dus de plek kan nu verder genezen. Direct zijn al mijn moedervlekken gecontroleerd en is een afspraak voor de volgende controle gemaakt. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan deze kliniek absoluut aanbevelen!”

“Super vriendelijke intake, mijn vragen zijn voor de behandeling uitgelegd. Bij de na controle had toch nog een paar vragen hoe het nu gaat in de toekomst. De behandelde arts heeft het mij piekfijn uitgelegd.Mijn twee benen met spataders zijn apart behandeld met een tussenpoos van 6 weken. Tijdstip van behandeling op tijd, ik heb niet extra moeten wachten. De ingrepen zelf zijn snel pijnloos en zorgzaam uitgevoerd. Mijn oprechte complimenten.”

“Hele goede resultaten, vakkundig gedaan, vriendelijke behandeling.”

“Ik ben erg tevreden. Voor de behandeling maakte ik me erg zorgen en ik was hopeloos, maar na een aantal behandelingen is alles toch nog goed gekomen. Ik raad het iedereen aan om een bezoekje te brengen.”

“Uitstekend.”

“Heel erg tevreden over deze kliniek.Fijne, rustige dermataloog dr D.J. der Kinderen, en een duidelijke uitleg over de behandelingen, en behandelingsmethode. Ik heb 2 ingrepen ondergaan die beiden goed zijn gegaan, en mijn pijn hebben verhopen. Geen littekens, en weing tot geen last gehad na de behandeling.”

“Efficiënt, informatief solide.”

“Ik heb nu veel minder last van mijn bultjes op mijn hoofd die erg veel pijn konden geven als ze er zaten”

“Modern en efficient.”

“Zeer patiëntvriendelijk ziekenhuis, duidelijke uitleg en er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen.”

“Ben zeer tevreden over de aanpak van mijn probleem, Ten eertse kon ik zeer snel terrecht en werd er direct een behandelingsplan overeengekomen.Door 2 operatieve ingrepen is het probleem opgelost.Arts gaf duidelijke informatie en de juiste medicijnen.Ben over afloop zeer tevreden”

“Zeer goede polikliniek waar je snel geholpen wordt met veel kennis van zaken. Mijn probleem is zeer naar tevredenheid opgelost!”

“Goed advies, klachten goed verholpen. Zeer tevreden over de behandeling en behandelaar”

“Heel fijn”

“Deze instelling is ronduit Geweldig in alle opzichten”

“Betrouwbaar en vriendelijk”

“Afspraak en behandeling waren zeer correct, er werd goed geluisterd, goed en duidelijk advies gegeven. Tijdens de behandeling ook goede uitleg.”

“Professioneel, deskundig, vakkundig en ongelooflijk patiëntvriendelijk. Alle onderzoeken, plan van aanpak en de behandeling worden gedaan door één en dezelfde persoon. En het allermooiste: na de behandeling totaal geen littekentjes te zien!”

“Vriendelijk en correct. Prettig geholpen met een duidelijke uitleg.”

“Zeer tevreden over de behandeling! Voel mij echt serieus genomen vooral na een eerdere teleurstellende behandeling in een ander ziekenhuis!

“Goede arts luistert goed geeft goed advies en hij werkt met de nieuwste methode”

“Een patiëntvriendelijke kliniek. Korte lijnen. Behandelend arts doet ook de voor- en nagesprekken. Geen groot instituut, keurige schone inrichting.Voor mij heel makkelijk bereikbaar. Als je een aandoening hebt die hier behandeld kan worden zou ik hem zeker aanbevelen, voelt beter als het grote ziekenhuis!”

“Vanaf het begin dat ik mij aanmelden bij deze instelling, ben ik super geholpen. Dit is door de medewerkers en door de Arts. Ik kreeg goed uitleg wat er aan de hand was en wat voor een behandeling voor mij mogelijk was. Tijdens de behandeling werd ik gerust gesteld en legde de assistente en de arts steeds uit wat zij gingen doen. Na de behandeling moest ik even rusten en ook dan kwamen zij vragen hoe het ging. Ik mocht de dagen na de behandeling met een gerust hart bellen als ik nog vragen had. Maar door de goede uitleg die ik van te voren had gekregen had ik geen vragen. Bij de nacontrole moest ik door familieomstandigheden mijn afspraak verzetten en dit gaf helemaal geen probleem er werd direct gekeken wanneer ik wel zou kunnen. Ook bij de nacontrole werd ik weer vriendelijk en uitstekend geholpen. Wat de arts had gezegd heeft hij ook waargemaakt. Ik heb geen last meer van mijn been. Mijn complimenten met de manier waarop zij omgaan met de patiënten. Je wordt gezien als mens en niet als een nummer.”

“Nagenoeg geen wachttijd, zeer duidelijke informatie, vakkundig en patiëntvriendelijk, goed bereikbare en schone locatie, erg tevreden met het resultaat.”

“Na de behandeling kan je zo weer na huis. Vriendelijk personeel”

“Zeer goed geholpen. Na behandeling is pijn weg.”

“Er wordt vakkundig en duidelijk gehandeld!”

“Deskundige uitleg en behandeling, geen haast – vriendelijk”

“Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg. Door arts zo gerustgesteld en voelde mij hierdoor zo ontspannen.Ik ben dan ook heel tevreden over de behandeling,en het resultaat hiervan.”

“Netjes ontvangen, duidelijke uitleg wat er moest gebeuren. Behandeling zeer goed geslaagd, geen pijn en klachten meer. Nacontrole goed. Kortom zeer tevreden!”

“Wat een gespecialiseerde professionele zorg. Echt heel goed !”

“Zeer deskundig arts en prima resultaten. Er wordt goed geluisterd en tijd besteed aan uitleg voor, tijdens en na de behandeling. Dit heeft wel met regelmaat tot gevolg dat de afspraken uitlopen en er dus een wachttijd is. Centrum is zeker aan te bevelen.”

“Deskundig, vriendelijk en adequaat optreden. Ben na intensieve behandeling genezen van een zeer hardnekkige schimmelinfectie.”

“Ik had het laatste jaar steeds meer last van mijn rechtervoet. Variërend van hevige kramp tot pijn aan mijn tenen. Ik kon er soms niet van slapen. Na onderzoek bleek dat ik zowel aan de voor-als aan de achterkant van mijn rechterbeen spataderen had, waardoor de bloedsomloop sterk stagneerde. Na behandeling zijn de klachten goeddeels weg. Ik ben supertevreden over deze behandeling.”

“Het vooronderzoek en behandeling verliepen erg prettig. Goede uitleg, gelegenheid tot stellen van vragen, antwoorden werden in begrijpelijke taal gegeven.Wat ik ook erg fijn vond is dat ik correct en zorgvuldig te woord werd gestaan toen ik op zondagavond belde omdat ik mij zorgen maakte. Het advies van dr. der Kinderen was helder en duidelijk en hielp mij bij verder herstel.”

“Er wordt goed aandacht aan je geschonken, men komt de afspraken goed na en de behandeling is prima.”

“Zorgvuldig onderzoek met heldere uitleg over geconstateerde aandoening en behandelmethode”

“Goede voorlichting. Snel geholpen. Professionele behandeling. Uitstekend resultaat. Prima nazorg.”

“Uitstekend geholpen”

“Werd goed geluisterd naar probleem. Adequate behandeling. Ben erg blij met uiteindelijke resultaat.”

“Na 2 mislukte behandelingen ergens anders bij Dermalink terecht gekomen, waar ik erg goed geholpen ben. Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal en ik kon snel geholpen worden met een heel goed resultaat. Ook de ontvangst is altijd erg prettig.”

“Prettige sfeer in de kliniek. Goede ontvangst met lekkere koffie. De sfeer is professioneel en huiselijk. Geen lange wachttijden voor afspraken. Behandeling zeer kundig uitgevoerd met goed resultaat. Geen zware benen meer, spataderen verdwenen. Behandeling niet pijnlijk. Het pleisterverband was voor mij vervelend door overgevoeligheid. Maar ja, wat zijn een paar onprettige dagen na jarenlange last…..”

“Deskundig, zorgvuldig, vriendelijk.”

“Mooie moderne kliniek. Geen lange wachttijden. Duidelijke uitleg over de werking van de medicijnen.Fijne arts!”

“Ben zeer tevreden over opvang en behandeling van mijn klachten was zeer gestresst over mijn aandoening maar de arts wist mij gerust te stellen en nam alle tijd om te luisteren gaf zeer goede adviezen. Hierdoor en de uitstekende behandelingen heb ik de aandoening goed onder controle gekregen.”

“Zeer kundige arts(en) en personeel. De behandeling is adequaat en nauwkeurig uitgevoerd, goede tussentijdse evaluatie en aanpassing van de behandeling. Na ooit een eerdere teleurstelling elders is de klacht nu geheel verdwenen.”

“Na jarenlang wachten om een afspraak te maken toch gebeld. De assistente kon op zeer snelle wijze een afspraak voor mij inplannen. Er werd meegedacht over de meest adekwate oplossing om mijn toch best zware spataderen op 2 verschillende manieren weg te halen. Dit is gebeurd zonder pijn en wat een fantastisch resultaat. Ik kon nog geen kwartier lopen ivm vermoeide benen en nu kan ik de hele wereld aan. De nacontrole heeft ook uitgewezen dat mijn been met ruime milimeters zijn geslonken. Heerlijk. Bedankt hiervoor.”

“Je wordt super goed geholpen. Korte wachttijd.”

“Prima instelling, zijn zeer tevreden, pluspunt is het gratis parkeren in de buurt.”

“Dit is een heel specialistisch arts op spatadergebied! (Dr.der Kinderen)”

“Bij de huisarts kwam ik niet verder. Na second opinion mocht ik door naar Dermalink, van wie ik goede berichten had gehoord. Het was een openbaring, want ik had veel klachten. Kon alleen op enkele veterschoenen aardig lopen. Na verschillende behandelingen loop ik goed en kan meer aan. Het heeft tijd nodig, maar het resultaat en de mensen zijn fantastisch!”

“Bijzonder klantgericht ontvangst. Personeel is en blijft heel rustig en luistert goed. Een keurig ontvangst met een kopje koffie. Specialist is heel duidelijk in de behandelmethode, wat er allemaal staat te gebeuren en neemt vooral de tijd (soms misschien wel iets te lang). Een bezoek duurt zeker niet te lang, maar als je buiten staat ben je duidelijk op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen en de voortuitgang in het genezingsproces.”

“Het onderzoek en de diagnose van de arts bevestigden het klachtenpatroon. De ingreep werd vakkundig verricht, ik heb nauwelijks pijn gevoeld en ik kreeg geen complicaties. Het herstel verliep zoals voorspeld was. De nacontrole bevestigde dat de doorbloeding nu goed was.”

“Een kleine kliniek waar je je snel op je gemak voelt. Nemen de tijd om naar je te luisteren en de uitleg aan de patiënt wordt met begrepen taal uitgelegd. Zelfs aan kinderen. Geen lange wachttijden. Erg tevreden dus aan te bevelen.”

“Klantvriendelijk, specialistisch, niet te massaal, wachttijden niet lang en er word naar je geluisterd.”

“Ik ben snel, vriendelijk en vakkundig geholpen door Dr. der Kinderen en zijn personeel. Ik kan iedereen de behandeling hier voor spataderen van harte aanbevelen.”

“Er wordt serieus naar je geluisterd. Er wordt alle tijd genomen om uit te leggen wat er aan de hand is en hoe dit behandeld gaat worden. Er wordt gewerkt met de nieuwste methoden en daardoor worden er resultaten behaald die elders niet behaald werden. Het personeel is altijd even vriendelijk en behulpzaam.”

“Prima geholpen. Tijdens de voorbereiding is niet vermeld dat je geen bodylotion mag gebruiken. En dat de ‘drukvlekken’ lang (aantal maanden) zichtbaar zouden blijven is niet verteld. Geen onoverkomelijke zaken… maar toch. Verder zeer vakkundig geholpen. De klacht is voorbij, hiephiephoera!”

Ik ben snel en vakkundig geholpen. De nazorg was ook goed.In het gebouw is de sfeer rustig en goed. Het personeel is vriendelijk/rustig en correct!

“Vriendelijk, keurig en vakbekwaam”

Het was erg gemakkelijk om een afspraak te maken en ik kon snel terecht. Daarnaast werd ik erg goed geholpen en was de behandeling zeer goed en effectief.

“Via, via kreeg ik de site door van de kliniek Dermalink. Daarop al veel informatie en uitleg te vinden over spataderen en de behandeling daarvan. Na een doorverwijzing van mijn huisarts had ik er meteen een goed gevoel bij. Vriendelijke medewerkers en arts. Tijdens de behandeling ook rustig en duidelijke uitleg gekregen. Helemaal goed dus!”

“Je wordt prima geholpen.Wat zeer belangrijk is is dat je ook op de afgesproken tijd wordt geholpen. Aardige medewerkers.”

“Het enige wat ik zou veranderen is de piano-muziek in de wachtkamer, of in elk geval wat afwisselen. Voor de rest hoeven ze niks te veranderen.”

“Behandeling gehad voor kalknagels met laserapparatuur. Na 3 maanden een zeer goed resultaat en zie je de schimmel al uitgroeien. Ik ben zeer tevreden over Dermalink.”

“Prima behandeling en prima resultaat bij het laseren van spataderen.”

“Na een slechte ervaring met een andere behandelaar ben ik heel goed ontvangen bij Dermalink. Het personeel is heel vriendelijk en deskundig. Ook kun je makkelijk een afspraak verzetten, mocht dat nodig zijn. Er wordt voldoende informatie gegeven over de behandeling en de werking van de medicijnen. Je voelt je hier echt een persoon en geen nummer. Ook zijn er voldoende controle momenten om te kijken of alles goed gaat en of er aanpassingen nodig zijn. Beter kan niet.”

“Ik heb daar het gevoel gekregen dat de problemen aan mijn benen zeer serieus genomen zijn! Ben daar goed behandeld en kan iedereen aanraden met spatader problemen naar Dermalink toe te gaan!”

“Snelle, deskundige diagnose en behandeling. Komt betrouwbaar over.”

“Goed en snel geholpen. Had al dertig jaar last van allergie. Kon nooit een reden worden gevonden. Bij Dermalink was het na een test direct duidelijk.Weet nu na zoveel jaar wat de oorzaak is.”

“Goed geholpen en geen last meer van een zeer been.”

“Na een zorgvuldig onderzoek is er een plan van behandeling opgesteld. Dit is goed uitgelegd wat er ging gebeuren. De behandeling liep voorspoedig. Na de laatste controle bleek dat 1 plek gevoelig blijft op de kuit. Daarvoor is er een afspraak gemaakt voor volgend jaar om dit onder controle te houden. Erg netjes!”

“Trefzeker!”

“Het is mij goed bevallen!”

“Na vele jaar geproberen, heb ik eindelijke een goede resultaat voor mijn gezicht.”

“De ervaringen zijn alleen maar positief.”

“Een beoordelingsafspraak en een contoleafspraak, toen was de kwaal verholpen. Vraag me wel af of het nu echt helemaal weg is, huid is nog wat donker.”

“De medewerkers zijn heel vriendelijk, goede informatie en behandeling”

“Na jaren jeuk te hebben gehad, en veel krabben eindelijk weten waar het nu vandaan komt, chocola en peulvruchten allergie, nu nergens meer last van na jaren eindelijk geen jeuk meer, heerlijk.”

“Na jaren aanmodderen met andere zorgverleners, kwam door een advertentie terecht bij Dermalink in Amersfoort.Op zeer deskundige wijze werd ik van zowel problemen met spataderen als kalknagels afgeholpen. De volgende stap is een huidcontrole.”

“Er is goed geluisterd en alles is volgens plan verlopen, duidelijk plan van aanpak.”

“Goede behandeling met lichttherapie en medicijnen”

“Snel, adequaat, kundig, goede nazorg”

“Eigenlijk in een woord prima. Goed verzorgde behandeling. Prima onderkomen. Vriendelijk personeel. En behandeling goed geslaagd.”

“Ben prima geholpen voor schimmelnagels met goed resultaat”.

“Zeer klantvriendelijke kliniek, zeer snel een afspraak en behandeling. Uiterst vriendelijke en kundige arts die zorgvuldig en uitgebreid informatie verstrekt zowel voor als tijdens de behandeling. De assistentes zijn ook uiterst vriendelijk, de zachte muziek en aankleding van de wachtkamer zijn aangenaam en rustgevend. Dankzij de behandeling hier eindelijk pijnvrij. Kan deze kliniek iedereen aanraden.
Snel in afspraken en behandeling. Duidelijke en personelijke uitleg en informatie wat te doen.”

“Goed netjes behandeld.”

“Vriendelijk vanaf moment 1 tijdens het maken van de eerste afspraak.Fijne ruimtes waaronder de wachtkamers maar daar zit je niet lang want uitlopen heb ik nooit meegemaakt, alles prima op tijd.Behandelingen duidelijk en er word tijd voor je genomen.Ik ben erg tevreden en raad het een ieder aan.Na veel behandelingen in het ziekenhuis te hebben gehad naar Dermalink TOP.”

“Goede deskundige kalknagel behandeling”

“Vriendelijk personeel, aardige arts neemt de tijd voor je. Snel een afspraak en mogelijkheden om dat ook na schooltijd te doen.”

“Op een kundige manier ben ik behandeld en voorbereid!”

“Correcte en vakkundige behandeling met uitstekende nazorg. Top!”

“Ontspannen sfeer. Mooie ambiance. Geruststellende, ter zake deskundige arts. De cijfers spreken voor zich.”

“Deskundige huidartsen, snelle afspraken/behandeling, prettige atmosfeer”

“Snelle afspraken. Keurige uitleg. Zeer goed resultaat”

“Goede behandeling gehad met goede uitlegtijdens de behandeling en nazorg!”

“Prima ontvangst, goede behandeling met uitstekend resultaat.”

“Prettige en professionele behandeling met uitstekende resultaten”

“Afspraak was voor mijn dochtertje die maar last bleef houden van eczeem. Ze is erg goed geholpen en alles werd heel rustig en duidelijk uitgelegd. Nu heeft ze gelukkig geen last meer van eczeem, maar mocht het toch terugkomen dan mogen we altijd langskomen.”

Een polikliniek met een rustige sfeer. Prima behandeling, begeleiding en nazorg.hebben alle aandacht voor de patiënt.”

“Snel geholpen, duidelijke uitleg en in mijn geval bijna pijnloos behandeld! Heel fijn dat je na de behandeling gewoon door kan/moet lopen! Als het nodig is ga ik er zo weer heen!”

“Een afspraak was vlot gemaakt, de arts heeft goed geluisterd en gekeken en er is een plan van behandeling gemaakt. Behandeling zelf is goed verlopen en als ik vragen had kon ik altijd bellen en werd ik vriendelijk te woord gestaan.”

“Ik ben over uw kliniek bijzonder tevreden.”

“Fijne persoonlijke benadering, schone en nette praktijk- en wachtruimte, anamnese en uitleg over behandelplan zou iets duidelijker kunnen, maar het resultaat van de behandelingen is prima!”

“Goede informatie en geen lange wachttijden m.b.t afspraken maken.”

“Ervaren arts, kundig en prettig in de omgang.”

“Heel fijn geholpen, vriendelijk en kundig!”

“Gewoon in 1 woord TOP !!!!”

“Had erg last van spataderen de laserbehandeling heeft bij mij erg goed geholpen had ook last van exceem, met de geode zalf die ik gekregen had is het nu bijna over!”

“Nette ontvangst. Geluisterd op juiste manier. Aandacht voor de mens en duidelijke diagnose”

“Zeer professionele en vriendelijke specialist; attente medewerksters, moderne omgeving; juiste afspraken, kortom: was de hele zorg maar zo!!”

“Snelle afspraak kunnen maken. Kundige mensen. Mensen denken mee, luisteren goed en zijn deskundig.”

“Nette arts, goed verzorgd, zeer duidelijk met zijn beleid. Ik ben tevreden met zijn goede dermatologische kennis.”

“Mijn dochter kon zeer snel terecht na telefonische informatie, Goede informatie over aanstaande laserbehandeling voor nagels. Inmiddels 3 behandelingen gehad. Goede vooruitgang. Zeker geen lange wachttijden in de wachtkamer. Deze kliniek is zeker een aanrader!!”

“Op de kliniek geattendeerd door de pers; met het OV zeer goed bereikbaar; vriendelijk medewerkers; moderne inrichting; adequate behandeling; tientallen jaren last van schimmel-nagels; veel middelen gebruikt, veel gekost en niets hielp; na lazeren volkomen verdwenen. Zeer aan te bevelen, als wandelaar op afstand ben ik zeer geholpen en kan weer pijnloos lopen.”

“Vlotte vriendelijke behandeling!! – met een goede uitleg erover!”

“Ik heb bij dermalink een laserbehandeling ondergaan en ben daar erg tevreden over. De mensen zijn zeer deskundig en heel vriendelijk. Ook over de nazorg ben ik erg tevreden.”

“Nadat mijn moeder bij Dermalink geopereerd is geweest voor huidkanker, en dat haar heel goed was bevallen, durfde ik ook voor mijn spataderen naar Dermalink te gaan. Allereerst viel mij op hoe schoon de polikliniek is. Nadat het onderzoek was gedaan kreeg ik een uitgebreide uitleg. Nadat Dr. der Kinderen aan mij vroeg of alles duidelijk was, kreeg ik de informatie ook op papier mee. Uiteindelijk was bij mij een laserbehandeling nodig. Tijdens de behandeling heeft de assistente mij kunnen geruststellen, de behandeling verliep vlot en prettig. Inmiddels heeft de behandeling al een paar weken geleden plaatsgevonden. Ik ben heel tevreden, geen napijn gehad. Wel van mijn nachtelijk krampen en koude voeten af. En als ik naar mijn enkels kijk zijn die en stuk slanker geworden.”

“Ik was heel professioneel behandeld en geholpen, heel anders dan bij ziekenhuizen. Ik kom zeker terug met mijn kinderen.”