Over Dermalink

Dermalink is een polikliniek voor dermatologie en flebologie in Amersfoort waar u terecht kunt voor huidziekten, spataderen, moedervlekken en huidkanker. Dermalink is met name gespecialiseerd in zorg op het gebied van huidziekten (o.a. acne, huidkanker, psoriasis) en spataderen. Dermalink heeft verschillende lasers onder andere voor de behandeling van de zieke en beschadigde huid en voor de behandeling van kalknagels, eczeem en psoriasis.

Dermalink is onderdeel van Eigentijdse Zorg. Dit is een groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd in het zuiden van Nederland. Klinieken uit deze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge normen en waarden. Bij ons kunt u rekenen op medische expertise gelijkwaardig aan de medische expertise in een ziekenhuis. Onze behandeltrajecten zijn efficiënt en onze communicatielijnen kort. Hierdoor hebben we geen wachtlijsten en houden we de kosten laag. Aandacht voor de patiënt staat bij ons voorop. We werken met een vast team van betrouwbare, gekwalificeerde dermatologen die zich voor u als patiënt inzetten.

Al onze behandelingen voldoen aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. In onze klinieken werken dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die ook echte specialisten zijn op hun terrein. Ze houden hun kennis up-to-date door permanente bijscholing en training. Zo werken we continu aan het hoge kwaliteitsniveau dat we leveren.

Uitstekend bereikbaar

De polikliniek is uitstekend bereikbaar met volop gratis parkeergelegenheid voor de deur en het station Amersfoort-Vathorst is gelegen op enkele minuten loopafstand.
De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 16.30 uur. Voor nazorg na operaties en behandelingen die niet tot de werkdag kan wachten is de dienstdoende dermatoloog 7 dagen per week beschikbaar. Dermalink is bereikbaar op het telefoonnummer 033 – 433 46 00. U kan ook via deze website een afspraak maken of een vraag stellen.

Onze 6 Kernwaarden

Aandacht voor de patient staat bij ons altijd voorop. Graag doen we u een aantal beloftes:

Wilt u meer weten over onze specialisten en medewerkers, hun visie en drijfveer?

Bij Door wie wordt u geholpen leest u meer.