Door wie wordt u geholpen

Onderzoek en behandeling worden bij Dermalink uitgevoerd door zeer ervaren dermatologen.

Dr. R.P.M. Ceulen, Dermatoloog

BIG registratienummer: 19059036901

Dr. Roeland Ceulen (1977) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, waarna hij de opleiding dermatologie in het Academisch Ziekenhuis Maastricht afrondde. In 2012 promoveerde dr. Ceulen aan de Universiteit van Maastricht op het onderwerp “Moderne inzichten in schuim sclerotherapie voor varices.”

“Dermatologie is een prachtig vak. Ik oefen het vak in de volle breedte uit. Mijn aandachtspunten zijn: algemene huidziekten, huidkanker, flebologie (aandoeningen van aders en lymfevaten), proctologie (aandoeningen van huid en anus) en cosmetische dermatologie”.

Dr. Ceulen behoort tot de top als het gaat om het uitvoeren van spataderbehandelingen. Verder is hij gespecialiseerd in operatieve behandeling van huidkanker en aambeien, huidverbetering met de CO2-laser, ooglidcorrecties en behandeling van rimpels met injectables zoals botulinetoxine en hyaluronzuurfiller. “Patiënten hebben vaak veel last van hun benen, terwijl er uitwendig niet veel te zien is. Mijn ervaring is dat met een nauwkeurig uitgevoerd duplexonderzoek er toch vaak een oorzaak aan te wijzen is die ik dan meestal ook kan verhelpen. Omdat het heel belangrijk is om de resultaten van het duplexonderzoek correct te interpreteren, voer ik deze onderzoeken altijd in eigen persoon uit. Ik vind dat sommige zaken daarvan je zelf als medisch specialist moet uitvoeren en niet kunt uitbesteden aan een ander. Het duplex-onderzoek van de benen is er zo één. Een bijkomend voordeel is dat de patiënt op 1 dag intakegesprek, onderzoek, diagnose en behandelplan ontvangt. Wel zo patiëntvriendelijk!”

Dr. M.W. Kroon, Dermatoloog

BIG registratienummer: 19909797301

Dr. Marije Kroon studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, waarna zij zich gespecialiseerde tot dermatoloog in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 2015 promoveerde Dr. Kroon aan de universiteit van Amsterdam op het onderwerp  ”Pigmentstoornissen in de huid.”

Drs. S. Bhagwandin, Dermatoloog

BIG registratienummer: 49911877101

Drs.Sagar Bhaghwandin studeerde geneeskunde aan de universiteit van Amsterdam waarna hij zich specialiseerde tot dermatoloog in het Flevoziekenhuis en het Academisch Medisch Centrum.

 

Aracely Huisman, Doktersassistente

Kim van Gils, Doktersassistente

 

Zeynep Tuncay, Doktersassistente


Jolanda Vliek, Doktersassistente