Vacatures

DERMATOLOOG (m/v)

“collega met passie voor de breedte van het vak, die professie en ondernemingszin kan combineren”

Dermalink te Amersfoort, een zelfstandige polikliniek dermatologie en flebologie, zoekt een dermatoloog met passie voor de volle breedte van het vakgebied. Een collega die de professie weet te combineren met ondernemingszin en de professie mede helpt verder vorm te geven.

Organisatie

Dermalink is een zelfstandige polikliniek in het Amersfoort, in het hart van de provincie Utrecht. Dermalink heeft grote ambities en is mede daarom in meerdere opzichten een interessante werkplek. De organisatie onderscheidt zich door hun kleinschaligheid, de korte lijnen, de benaderbaarheid en toegankelijkheid. De vakgroep dermatologie van Dermalink bestaat momenteel uit 2 dermatologen. Zij worden door een hecht en ervaren team van 3 doktersassistentes ondersteund. De dermatologie wordt in de volle breedte uitgeoefend met ruimte voor individuele aandachtsgebieden.
Onder meer de boeiende patiëntenpopulatie, de groei van de bevolking door nieuwbouw in de jongste wijk van Amersfoort, de samenwerking met de regionale huisartsen en de prettige werksfeer maakt deze werkplek interessant voor een ambitieuze collega die mee wil bouwen aan de verdere ontwikkeling van het dermatologische zorgaanbod.

Profiel

Door uitbreiding van de werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een allround dermatoloog (part time). Wij zoeken een collega die de samenwerking zoekt, eigen initiatief toont en samen met de zittende dermatologen de zorg continueert en de professie verder helpt te ontwikkelen. Dermalink biedt u een uitdagende werkomgeving met volop mogelijkheden om uw talenten te ontplooien. Ook kandidaten die binnen afzienbare tijd hun opleiding afronden, zijn van harte welkom te reageren.

Informatie

Indien u belangstelling heeft voor of aanvullende informatie wilt ontvangen over deze vacature, kunt u contact opnemen met Dr. R.P.M. Ceulen.
Telefonisch bereikbaar op nummer 033 – 433 46 00
Email: info@dermalink.nl
Bezoekadres: Blokzijlpark 30 AB, 3826BN Amersfoort.

Open sollicitaties

Indien u belangstelling heeft voor een functie binnen Dermalink en een open sollicitatie overweegt dan kunt u contact opnemen met:

Dr. R.P.M. Ceulen
Email: info@dermalink.nl
Telefoon: 033 – 433 46 00
Bezoekadres: Blokzijlpark 30 AB, 3826BN Amersfoort.

Vertrouwelijkheid

Uw sollicitatie zal vertrouwelijk worden behandeld.