Contact

Dermalink is gevestigd in Amersfoort. De kliniek bevindt zich op de begane grond van één van de 4 woontorens in de nieuwbouwwijk De Laak in Amersfoort – Vathorst. Dermalink ligt in de directe nabijheid van winkelcentrum Vathorst en het NS station Amersfoort-Vathorst.

Praktijk adres

Blokzijlpark 30 a+b, 3826 BN Amersfoort – Vathorst

Hoe is de polikliniek bereikbaar?

Met de auto:

Dermalink is bereikbaar vanuit de randstad en vanuit het oosten van het land via de A1 afslag 13 Amersfoort Noord. Volg de rondweg Valutaboulevard – Bergenboulevard – Laakboulevard richting winkelcentrum Vathorst. Op rotonde 8 neemt u de derde afslag, Na het bruggetje vindt u Dermalink aan uw rechterhand.
Vanuit het noorden is Dermalink bereikbaar via de A28 afslag 8a Amersfoort – Vathorst. Volg de verbindingsweg en sla bij de derde stoplichten rechts af op de T spltsing, rijdt onder het spoor door en op rotonde 8 de eerste afslag het bruggetje over.
Dermalink ligt in het wijk tegenover bibliotheek en winkelcentrum Vathorst. Zowel op de parkeerplaats van dit winkelcentrum als aan Blokzijlpark en Enkhuizerstraat is gratis parkeergelegenheid voor de auto. De loopafstand vanuit het winkelcentrum is 2 minuten.

Met de trein:

Dermalink bereikbaar vanaf NS-station Amersfoort Vathorst. De NS-Stoptrein 5600 verbind Utrecht Centraal – Amersfoort – Amersfoort Vathorst – Zwolle. NS-Sprinter 5800 verbind Amsterdam Centraal – Hilversum – Amersfoort Vathorst. Dermalink is gelegen op 6 minuten loopafstand vanaf NS-station Vathorst in Amersfoort.

Met de bus:

Buslijn 3 rijdt tussen station Amersfoort centraal en Amersfoort Station Vathorst. Buslijn 5 rijdt vanaf Busstation Station Amersfoort – Schothorst – Emiclaer naar Vathorst. Vanaf de halte Station Vathorst is de loopafstand naar Dermalink 6 minuten.

Openingstijden:

De polikliniek is geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur. Voor nazorg na operaties en behandelingen die niet tot de werkdag kan wachten is de dienstdoende dermatoloog 7 dagen per week beschikbaar. U kan ook via deze website een afspraak maken of een vraag stellen.

Contact

Telefoonnummer: 033 – 433 46 00
Facsimile: 033 – 433 46 09
E-mail: info@dermalink.nl