Over Dermalink

Dermalink, topzorg voor huidziekten en spataderen in Amersfoort-Vathorst

Begin 2011 heeft Dermalink zich gevestigd in Amersfoort-Vathorst. Dermalink is een zelfstandige polikliniek voor huidziekten en spataderen met dezelfde rechten en plichten als een ziekenhuis. Dit houdt in dat u minimaal dezelfde zorg mag verwachten als in het ziekenhuis. Maar dan in een rustige en vriendelijk ingerichte omgeving waarbij u veel persoonlijke aandacht krijgt.

Door de kleinschalige opzet heeft Dermalink de mogelijkheid tot veel flexibiliteit in het behandeltraject. Er is een minimale wachtlijst en een vloeiende doorlooptijd naar de vervolgafspraken. Zodoende kan u het behandeltraject gemakkelijk en snel doorlopen. Deze kleinschalige opzet maakt het ook gemakkelijk voor uw huisarts en de dermatoloog om samen te overleggen. De zorg die u krijgt kan zo goed op elkaar worden afgestemd. Bovendien kan uw huisarts optimaal gebruik maken van de expertise die de dermatoloog heeft op het gebied van huidaandoeningen.

Doordat Dermalink zich volledig richt op het leveren van topzorg voor huidaandoeningen en spataderen heeft het de mogelijkheid om u optimaal te behandelen. U wordt behandeld door een vast team van zeer ervaren dermatologen en polikliniek-assistentes, waar persoonlijke aandacht en begeleiding voorop staan. De medisch inhoudelijke zorg is volledig in handen van uw behandelend dermatoloog.

Der Kinderen introduceerde in 2001 de lasermethode voor de behandeling van spataderen, als eerste dermatoloog in Nederland. Met een laserapparaat kan de specialist de spatader heel precies dichtbranden. De in Amerika ontwikkelde laserbehandeling is echter nog geen gemeengoed in Nederland. Der Kinderen: “Er zijn veel vernieuwingen in de behandeling van spataderen, maar het duurt lang voordat ziekenhuizen besluiten om in de nieuwe methode te investeren”.

Alles in huis

De polikliniek is uitgerust met de modernste apparatuur en inrichting. De polikliniek beschikt, heel uitzonderlijk, over een eigen operatiekamer. Hier worden niet alleen de laserbehandelingen van spataderbehandelingen uitgevoerd. Ook patiënten met huidkanker worden op de operatiekamer onder plaatselijke verdoving geopereerd.
De polikliniek heeft een moderne lichtafdeling voor behandeling van patiënten met eczeem, zonneallergie of psoriasis. Bijzonder is dat patiënten, na onze instructie, de cabine zelf kunnen bedienen. Eenmaal onder behandeling kunnen onze patiënten zonder afspraak gebruik maken van de cabine wanneer het hen uitkomt. Mochten patiënten tijdens de behandeling tussentijds twijfelen over het resultaat, dan kan de dermatoloog zo vaak als nodig meekijken, advies geven en eventueel het lichtschema aanpassen.

Geen wachtlijsten

Bij Dermalink worden onderzoek en behandeling door de specialist zelf uitgevoerd. De patiënt hoeft zijn verhaal maar één keer te vertellen en de dermatoloog weet precies wat hem mankeert want die heeft zelf het onderzoek gedaan. Door efficiënt te werken kent Dermalink geen wachtlijsten voor een eerste polikliniek bezoek of voor vervolgbehandelingen.

Uitstekend bereikbaar

De polikliniek is uitstekend bereikbaar met volop gratis parkeergelegenheid voor de deur en het station Amersfoort-Vathorst is gelegen op enkele minuten loopafstand.
De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 16.30 uur. Dermalink is bereikbaar op het telefoonnummer 033 – 433 46 00. U kan ook via deze website een afspraak maken.

Kort samengevat biedt Dermalink u het volgende:

  • Top dermatologische zorg dichtbij gebracht
  • Snelle start van het behandeltraject
  • Gemakkelijk inpasbaar in uw dagelijkse routine
  • Veel persoonlijke aandacht in een patiëntvriendelijke omgeving

Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen over de mogelijkheden die Dermalink u te bieden heeft. Wij ontvangen u graag in onze polikliniek.